Skip links

Кредити
2
2Кредити

ПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТ

Вземи потребителски кредит от 10 000 до 100 000 лева

Намери сега

ПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТ С ПОРЪЧИТЕЛ

При влошена кредитна история , запори от ЧСИ и недостатъчен доход , можем отново да ти помогнем с финансиране при изгоди за теб условия. В този случай обаче, ще ти е необходим един поръчител.

Намери сега

ИПОТЕЧЕН КРЕДИТ

Вземи експресен ипотечен кредит, без месечни вноски и със съществуващи тежести.

Намери сега

Сред предлаганите от нас услуги можеш да откриеш съдействие и помощ за икономически анализ и финансов съвет относно рефинансиране и обединяване на задължения, бързи кредити, ипотечни кредити, потребителски кредити, кредити срещу залог, земеделска земя, недвижими имоти.
Ние ти осигуряваме безупречно съдействие при обединяването на различните ти кредити в един банков кредит с нови по-ниски вноски, по-достъпни и приемливи лихвени проценти. Ще ти окажем професионално и комплексно обслужване чрез анализи и насоки при кандидатстване за потребителски кредити от всички банкови и небанкови институции в България, като работим на територията на цялата страна без предварителни такси и комисиони.
Всички твои съществуващи банкови кредитни задължения биха могли да бъдат рефинансирани с един нов кредит. Едно рефинансиране на кредит може да бъде опция при потребителски заеми за малки суми. А може да бъде опция и при дългосрочни кредити като ипотека. Целта на рефинансирането често е да подобри условията по даден заем (срок, размер на вноските или лихвен процент) или да обедини няколко задължения в едно.
Предлагаме ти обединяване на няколко твои кредитни задължения с цел оптимизиране на разходите. По този начин не само можеш да подобриш лихвения си процент и месечните вноски, но и ще се възползваш от улеснено следене на своите задължения. Комбинирането на няколко отделни кредита (например бърз и потребителски кредит) в един ти дава възможност да погасяваш една месечна вноска, която покрива всички предишни задължения.
Без заплащане на предварителни такси и комисионни!

Рефинансиране и обединяване на задължения

Бързи потребителски кредити

Бързи ипотечни кредити

Изкупуване на задължения

Купува недвижими имоти

Обедини всички свои задължения

Обедини твоите задължения в
ЕДИН КРЕДИТ
01

1 1

Свържи се с нас!

2 2

Рефинансиране и обединяване на задължения

3 3

Бързи потребителски кредити

Защо да изберете Кредит Зона?

Сложи край на многото бързи кредити и нарастващата задлъжнялост! Обади ни се и ние ще ти помогнем да обединиш твоите задължения в един кредит с една вноска! Какво ти трябва: Постоянен трудов договор за последните шест месеца, да нямаш просрочия по активни кредити повече от четири месеца , както и запор от ЧСИ по банкови и небанкови кредити.
Какво ще направим ние: Ще ти съдействаме да погасиш всичките си бързи кредити , без значение колко са на брой, ще ти помогнем да подобриш финансовите си показатели за да може лесно да изтеглиш кредит от банка с добри условия за теб. Така ще плащаш само един кредит и то на ниска лихва!
Без никакви предварителни такси и комисионни!

Виж още
Този сайт използва "Бисквитки" (Cookies)
Начало
Explore
Drag