Skip links

За нас
2
2За нас

„КРЕДИТ ЗОНА БГ“  представлява екип от професионалисти и анализатори, предоставящ консултантска дейност в сферата на финансите.
Ще сравним безпристрастно и аналитично различните предложения за кредитиране и ще ти предоставим шанс сам да откриеш и избереш най-доброто за себе си.
Финансовите ни консултанти са тесни специалисти, които създават икономически анализи и предлагат професионални съвети и помощ по въпроси, свързани с планирането на бюджета ти. Ще ти осигурим персонализирани насоки, които отразяват твоите нужди и цели.
Ще те улесним по пътя към откриване на най-подходящата кредитна оферта, като защитаваме интереса ти в пълен обем, предоставяйки ти информация и консултации относно кредитни условия, лихвени проценти и други финансови аспекти на база на икономическото ти състояние.

Рефинансиране и обединяване на задължения

Бързи потребителски кредити

Бързи ипотечни кредити

Изкупуване на задължения

Купува недвижими имоти

Обедини всички свои задължения

Обедини твоите задължения в
ЕДИН КРЕДИТ
01

1 1

Свържи се с нас!

2 2

Рефинансиране и обединяване на задължения

3 3

Бързи потребителски кредити

Защо да изберете Кредит Зона?

Сложи край на многото бързи кредити и нарастващата задлъжнялост! Обади ни се и ние ще ти помогнем да обединиш твоите задължения в един кредит с една вноска! Какво ти трябва: Постоянен трудов договор за последните шест месеца, да нямаш просрочия по активни кредити повече от четири месеца , както и запор от ЧСИ по банкови и небанкови кредити.
Какво ще направим ние: Ще ти съдействаме да погасиш всичките си бързи кредити , без значение колко са на брой, ще ти помогнем да подобриш финансовите си показатели за да може лесно да изтеглиш кредит от банка с добри условия за теб. Така ще плащаш само един кредит и то на ниска лихва!
Без никакви предварителни такси и комисионни!

Виж още
Този сайт използва "Бисквитки" (Cookies)
Начало
Explore
Drag